Këtu zyrtarisht është qendra e botës

Këtu zyrtarisht është qendra e botës

Këtu zyrtarisht është qendra e botësNë saje të tekstit të botuar në gazetën „New York Times“ lexuesit kanë mundur të dinë se qendra zyrtare e botës ndodhet në qytezën Felicity të Kalifornisë.

Kjo qytezë ka fituar titullin zyrtar të qendrës së botës dhe kjo ndodhet e shënuar në tabelë. Qytezën e kishte themeluar francezi Jacque André Istel dhe gjatë historisë nuk ka dëshmi të ketë qenë i mbipopulluar.

Të gjithë vizitorët mund ta shohin kishën dhe piramidën e lartë 6.4 metra që shënjon qendrën e botës, dhe sipas pohimeve, nëse qëndroni në pikën e qendrës, kryebashkiaku do t’u japë certifikatë përkatëse.