Kjo është gjendja në pikat kufitare të Kosovës

Kjo është gjendja në pikat kufitare të Kosovës – Lajmet e funditSot, gjatë mëngjesit të së shtunës në pika kufitare në Muçibabë është e ngarkuar.

Sipas Qendrës Kombëtare për Menaxhimin Kufitar, në këtë vendkalim gjatë daljes nga Kosova, pritjet janë të gjata deri në një orë kurse hyrjet 40-d5 minuta.

Po, ashtu në Muçibabë ka kolona të gjata deri  në 800 metra gjatë daljes nga Kosova, kurse gjatë hyrjes kolonat arrijnë 100 metershin.Pas vendkalimit kufitar të lartcekur, pika kufitare tek Dheu i Bardhë është po ashtu e ngarkuar. Atje gjatë daljes pritjet janë deri në 30-40 minuta dhe kolonat e gjata deri në 100 metra, kurse pritjet për të hyrë në Kosovë janë deri në gjysmë ore.

Krahas kësaj, për të dalur nga Kosova në vendkalimin në Merdarë, pritjet janë 30 minuta kurse për të hyrë deri në 10 minuta./Shqip.com