#KornizaeMbështetjes ju fton të mendoni jashtë kornizave

#KornizaeMbështetjes ju fton të mendoni jashtë kornizave

Pas dy projekteve të suksesshme gjatë pandemisë, projekti i Grupit NLB #KornizaeMbështetjes po fillon për të tretën herë me radhë. Këtë herë projekti ofron mundësi për kompanitë që i japin rëndësi ideve për qëndrueshmëri. Shtëpia jonë është në një rajon me njerëz dhe ide të shkëlqyera. Rajoni, i cili ishte ndër të parët që shikoi yjet dhe që planifikoi të shkojë në hapësirë. Ky rajon përbëhet nga…

Source