Kosova nuk ka anesteziologë sa i duhen

Kosova nuk ka anesteziologë sa i duhen – Lajmet e funditAnesteziologu, Lulzim Emini, ka folur për rolin e anesteziologëve në Kosovë, sidomos që nga koha kur ka filluar pandemia e koronavirusit.

Në televizionin Klan Kosova ai u shpreh se vendet e rajonit qëndrojnë më mirë se Kosova sa i përket numrit të anesteziologëve dhe se kjo mungesë ishte e pranishme edhe para pandemisë. Emini u shpreh se janë gjithsej 14 mjekë të këtij profili që janë infektuar me COVID-19.