anibar01-780x439

Kosova prezantohet në marketin e festivalit të filmit të animuar në Francë

Me bashkëpunimin e Anibarit, Ministrisë së Kulturës, Rinisë, dhe Sportit, dhe Qendrës Kinematografike të Kosovës, për herë të parë Kosova do të prezantohet në Annecy …

Qëllimi i këtij përfaqësimi është që të promovohet animacioni kosovar dhe rrjetëzimi i filmbërësve kosovarë me industrinë e animacionit.

Shtandi në marketin e festivalit do të jetë aktiv nga 13 deri me 16 qershor, gjatë së cilave data do të promovohen animatorët e pavarur nga Kosova, studiot e animimit dhe festivali i filmit të animuar në Kosovë, Anibar.