Featured Image

Kur Luan Hajra këndonte ‘Nëpër telat e telefonit’ (VIDEO)

Luan Hajra, njihet për zërin e tij unik dhe të veçantë, shkruan KultPlus.

Këtë vit, ai vdiq, derisa krijmtaria e tij artistike nuk do ta lërë emrin e tij të zhduket nga historia.

KultPlus ua sjell një ndër këngët më të famshme të tij ‘Nëpër telat e telefonit’: /KultPlus.com