Kur Marilyn Monroe ishte vetëm Norma Jean (FOTO)

Kur Marilyn Monroe ishte vetëm Norma Jean (FOTO)

Para se ajo të fitonte famë dhe të bëhej ikonë e famshme, Marilyn Monroe ishte thjesht Norma Jean, transmeton KultPlus.

Një modele dhe aktore aspirante e quajtur Norma Jean bëri hapat e saj të parë drejt yllit në 1945 me një foto sesion në një plazh në Malibu. Duke ndjekur udhëzimet e Bill Caroll, Norma e re bëri disa fotografi të bukura por të thjeshta.

Mbi 40 vjet duhej të kalonin që Caroll të kuptonte se vajza e re që ai kishte fotografuar dikur ishte në të vërtetë ylli më i madh i shekullit të 20 -të.

“Sinqerisht besoj se fotografitë e mia paraqesin një grua tjetër nga ajo që ata njohin. Nuk e kisha idenë se kush ishte Monroe derisa lexova atë revistë Time 40 vjet më vonë. Nuk e kisha idenë se kisha fotografuar të njëjtën grua, “tha fotografi.

Më poshtë do të gjeni disa nga fotografitë nga ky foto sesion. / KultPlus.com