Kuvendi nesër vazhdon seancën në ora 10:00

Kuvendi nesër vazhdon seancën në ora 10:00 – Lajmet e funditKuvendi i Republikës së Kosovës, njofton se nesër në ora 10:00, do të vazhdoj seanca plenare për zgjedhjen e një anëtari të Bordit të Radiotelevizionit të Kosovës.

Ndërsa nga ora 11:00, Kuvendi do të vazhdoj me 5 pika të tjera të cilat do të jenë në rend të ditës.

“Deklarimet jashtë rendit të ditës, pyetjet parlamentare, shqyrtimi i dytë i Projektligjit për parandalimin dhe luftimin e Pandemisë COVID-19 në territorin e Republikës së Kosovës, Formimi i Komisionit Hetimor Parlamentar mbi procesin e licencimit, operimit, mbikëqyrjes dhe aplikimit për lejet e hidrocentraleve në Republikën e Kosovës, shqyrtimi i parë i Projektligjit nr.07/L-016 për Rimëkëmbjen Ekonomike – COVID-19”, ka bërë të ditur kuvendi përmes një komunikate, transmeton Zeri.info.