Kuvendi ratifikon marrëveshjen e tretë ndërkombëtare

Kuvendi ratifikon marrëveshjen e tretë ndërkombëtare – Lajmet e fundit

Foto: Laura Hasani


Kuvendi i Kosovës ka ratifikuar sot marrëveshjen e tretë ndërkombëtare.

Deputetët kanë mirtuar ligjin për ratifikimin e marrëveshjes për financim të politikave zhvillimore për financa publike dhe rritje të qëndrueshme ndërmjet Kosovës dhe Asociacionit Ndërkombëtar për Zhvillim, transmeton Zeri.info.

Kuvendi sot gjithashtu ka ratifikuar edhe marrëveshjen me MCC-në dhe IPA III. /Zëri