Nuk kalon plotësim-ndryshimi i ligjit për skemat pensionale

Kuvendi zgjodhi një anëtar të Këshillit Gjyqësor të Kosovës nga radhët e komuniteteve joshumicë – Lajmet e fundit

Foto: Laura Hasani


Në seancën e parë plenare për vitin 2023, Kuvendi i Kosovës ka zgjedhur për anëtar të Këshillit Gjyqësor të Kosovës (KGJK) nga radhët e komuniteteve joshumicë, Ahmet Imamin.

Kurse, në mungesë të kuorumit në procesin e votimit, Kuvendi nuk ka arritur të zgjedh anëtarin tjetër.

Votimi për anëtarin nga radhët e gjyqtarëve do të përsëritet në seancën e radhës.

Në garë janë Alban Ajvazi i poentuar me 71.5 pikë dhe Besnik Imeraj me 69 pikë. /BetimiperDrejtesi