Ky votim ka vetëm një të mirë, që ua kemi parë duart secilit që ka votuar

Ky votim ka vetëm një të mirë, që ua kemi parë duart secilit që ka votuar

Elbenita Kajtazi, soprano e njohur në Evropë

Jam artiste
dhe gjithmonë kam mbajtur distancën në lidhje me politikën, por sot gjatë
gjithë ditës më ka shoqëruar kjo seancë tmerri, ashtu ja kam vënë emrin.
Pse e kam përcjellur? sepse jam e ngujuar( karantinuar) dhe pata kohë dhe zemra
po më dhemb për popullin të cilit mbi gjithë stresin e sëmundjes nga Corona
virusi po u shtohet edhe ky përjetim i kësaj “ drame “ politike sot!
Nuk i kam mbajtur anën asnjeherë asnjë partie dhe nuk jam marrur kurrë me ta,
pse? sepse kam pasur për qëllim të iki nga vendi im, po po, të iki sa ma larg
e të filloj një jetë aty ku vlerësohesh si qenie njerëzore, si artist, si femër
dhe përkrahja kur ke vlera nuk mungon, gjë që nuk e kam përjetuar nga vendi im,
për faktin që nuk e kam identifikuar veten me asnjë parti dhe nuk kam vrapuar
mas tyre që të marrë vlerësim e që në këtë rast do ishte nga njerëz diletant që
nuk e kanë iden se çfarë pune e çfarë kontributi bëj unë si artiste për vendin
tim!

Sot Gjermania ndajti 156 miliard euro për të gjitha ato
biznese, dhe lëmi tjera të ndryshme që kanë pësuar humbje gjatë krizës së
Corona Virusit! Një qytetar gjerman u intervistua sot nga televizioni NDR se si
ndihet për një veprim të tillë. Përgjigjja e tij ishte; “ kam paguar taksa tash
e sa vite, sikur gjithë populli që jeton e vepron këtu, dhe jam i stërlumtur që
ato para janë mbledhur dhe sot ipen për qëllime të mrekullueshme”!
Mu mbushen sytë me lot, sepse thash me vete, sikur edhe unë një ditë ta
admiroja qeverinë e vendit tim ashtu sikur po e admiron ky, sikur unë një ditë
ti besoja qeverisë së vendit tim sikur ky, por jo… atë pak shpresë e besim që
kisha ose më mirë të them kish filluar të më kaploj, e shuat ju! Ju 82 deputet
të cilët do mbaheni mend!!!!!!

Ky votim ka vetëm një të mirë, që ua kemi parë duart secilit
që ka votuar, e tani do na i shihni votot ju neve në zgjedhjet e ardhëshme!

Me të mira Kosova ime, ndonjëherë kam frikë që as toka jote nuk do i qëndroj dot gjithë këtij maltretimi e poshtrimi që po të bëhet!/ KultPlus.com