Shqipëri

Artan Didi jep dorëheqjen

Drejtori i Përgjithshëm Policisë së Shtetit, Artan Didi, është dorëhequr ditën e sotme. Këtë vendim kreu i policisë ia ka paraqitur edhe ministrit të Brendshëm, Saimir Tahiri dhe …

Loading...