Lifestyle

Të mirat e manit

Mani është një frut i cili njihet për një sërë efektesh të shëndetshme në organizmin tonë. Ai është i pasur me antioksidues e vitamina, duke u vlerësuar në tërë botën si një super ushqim …

Pse shkaktohen strijat?

Nëse ju përdorni gjalpë kakaoje gjatë shtatëzanisë për të shmangur sprijat, do të kursenit shumë para për trajtimin e tyre të mëvonshëm. Siç rezulton, gjenetika rrit seriozisht shanset për …

Të mirat e fasules se kuqe

Fasulet e kuqe janë me përmbajtje të lartë fibrash, ato ndihmojnë në uljen e kolesterolit të keq dhe luftimin e sëmundjeve të zemrës. Gjithashtu janë të pasura me proteina dhe hekur, duke u …

Loading...