Limaj thotë se përkushtimi i institucioneve duhet të jetë në funksion të punëtorëve

Limaj: Do mbahem mend se e kam nxjerr Kosovën prej lloçit,kam ndërtu autostradat – Lajmet e funditFatmir Limaj, Kryetari i Nismës Socialdemokrate, ka thënë se në politikë do të mbahet mend që të ndihen krenarë nipërit dhe mbesat e tij.

Limaj në Politiko në Kana10, i pyetur se për çka do të mbahet mend, ai tha për projektet madhore që i ka bërë për Kosovën.

“Qysh more për çka? Paj, ta kam nxjerrë Kosovën prej lloçit, t’i kam ndërtu autostradat, projekte madhore të paimagjinueshme në këtë vend, revulucion infrastrukturor e zhvillimor të këtij vendi”, ka thënë ai.