Makina hyn ne dyan dhe merr përpara femijen

Makina hyn ne dyan dhe merr përpara femijen

Një incident spektakolar, por njëkohësisht edhe i tmerrshëm, ka ndodhur në Sideni. Makina ka humbur kontrollin, duke thyer vitrinën e një dyqani dhe shkatërruar gjithçka që ishte brenda.

Por e tmerrshmja qëndron në faktin se një nënë me fëmijën e saj po bënte blerje dhe pikërisht makina shkoi të përplaset drejt fëmijës…

Për fat, fundi nuk ka qenë aq i rëndë, sa ç’mund të besohet. Nëna është afruar për të vënë re gjendjen e vogëlushit, kur dallon se nuk i është bërë asgjë. Të paktën për një herë, fundi ka qenë i lumtur…