Maqedoni e Veriut – 4 të vdekur dhe 39 raste të reja me COVID-19

Maqedoni e Veriut – 4 të vdekur dhe 39 raste të reja me COVID-19 – Lajmet e fundit


Foto: AA


Ministria e Shëndetësisë në Maqedoninë e Veriut njofton se gjatë 24 orëve të fundit nga 817 testet e kryera janë regjistruar 39 raste të reja me COVID-19 ndërsa 4 persona me këtë virus kanë vdekur. Ndërkohë janë shëruar 48 persona.