Maska me Portokall dhe Mjaltë

Maska me Portokall dhe Mjaltë

Maska me Portokall dhe MjaltëËshtë ideale për të krijuar një efekt energji dhënës në lëkurë.

Kjo maskë përgatitet shumë shpejt.
Lyhet fytyra me 3 luge mjaltë (duke evituar zonat rreth syve) dhe pastaj shpërndaje mbi të lëkurën e portokallit (kjo e grire imët).

Lëreni te qëndrojë 10 minuta dhe shpërlajeni fytyrën me ujë te vaket.