Featured Image

“Mendoja se gjëja më e keqe në jetë ishte të përfundoje krejt i vetëm, isha gabuar”

Robin Williams ka qenë aktor, komedian dhe këngëtar amerikan i njohur për aftësitë e tij të improvizimit dhe larushinë e zërave që krijonte, shkruan KultPlus.

Williams konsiderohet si njëri nga komedianët më të mirë të të gjitha kohëve. Sonte po e sjellim një thënie të tij të famshme:

“Mendoja se gjëja më e keqe në jetë ishte të përfundoje krejt i vetëm. Isha gabuar! Gjëja më e keqe në jetë është të përfundosh me njerëz, të cilët të bëjnë të ndihesh vetëm”. /KultPlus.com