Midis Prishtinës ushtrohet prostitucion

Midis Prishtinës ushtrohet prostitucion

Midis Prishtinës ushtrohet prostitucionNë qendër të Prishtinës dhe në mes të ditës qëndrojnë disa gra të cilat aty sigurojnë klientë, të cilëve u ofrojnë shërbime seksuale.

Klan Kosova sjell detaje rreth mënyrës se si disa gra merren vesh me burra goxha në moshë që në këmbim të parave iu ofrojnë kënaqësi në objekte hoteliere.

Policia konfirmon se është në dijeni dhe se ka ndërhyrë në disa raste.

E gjithë kjo ndodh në qendër të Prishtinës, në hapësirën mes ndërtesës së Komunës së Prishtinës dhe Kuvendit të Kosovës.

“Policia ka informacione se ajo zonë përdoret si vend për takim sidomos për persona të moshës së moshuar”, tha zëdhënësi i policisë Brahim Sadriu. /Klan Kosova/