Votohet tri herë projektligji për masat për uljen e kostos së shtrirjes së rrjeteve të komunikimeve

Miratohet ligji për heqjen e homologimit për automjete – Lajmet e funditDeputetët e Kuvendit të Kosovës miratuan në lexim të dytë projektligjin për automjete që heq homologimin për mjetet rrugore të reja dhe të përdorura, raporton Zeri.info.

75 deputetë votuan pro këtij projektligji derisa u miratuan edhe dy amendamente nga komisioni funksional. /Zëri