Miratohet rezoluta e AAK-së për liberalizimin e vizave [dokument]

Miratohet rezoluta e AAK-së për liberalizimin e vizave [dokument] – Lajmet e funditKuvendi ka debatuar sot për mosliberalizimin e vizave nga ana e BE-së për Kosovën.

Pas debatit, AAK-ja ka propozuar rezolutë, e cila është votuar me 65 vota për, raporton Zeri.info.

Gjatë debatit deputetët pa dallime përmendën faktin se Kosova ka përmbushur kriteret dhe BE-ja duhet sa më shpejt të marrë vendim për heqjen e vizave. /Zëri

Image

Image