Muhaxheri për Kurtin: S’mund ta rrëzojmë më, e rrëzon ai vetën me qëndrimet e tij

Muhaxheri tregon se cilat fotografi të presidentëve i mban në zyrë – Lajmet e funditKryetari i Komunës së Pejës, Gazmend Muhaxheri, tha se do ta vendosë në zyrën e tij fotografinë e presidentes së Kosovës, Vjosa Osmani.

Muhaxheri është pyetur se fotografinë e kujt e mban në zyrë.

Ai në Kanal 10 ka thënë se e mban të Rugovës dhe të presidentit të mëhershëm, duke mos e përmendur emrin e ish-presidentit Hashim Thaçi.

Jo, jemi duke e pritur fotografinë zyrtare të presidentes. Aktualisht e kam të presidentëve të mëhershëm, të presidentit Rugova. Ashtu ka shkuar, e kanë dërguar në kornizë fotografinë e presidentit të mëhershëm dhe ne e kemi vendosur”.