Mund të kisha liri, por zgjedha të kem fëmijë

Mund të kisha liri, por zgjedha të kem fëmijë

E paramendoj ndonjëherë se si do dukesha unë po të mos kisha fëmijë? Do të nxitoja për punë dhe ti kryej të gjitha detyrimet. Do shkoja në drekë me miqtë pa u shqetësuar për asgjë.

Ky lloj i grave mund
të ketë fëmijë një ditë, por tani mendja e saj nuk e paramendon se si do dukej mëmësia
në jetën e saj. Unë akoma mund të isha ajo grua pa fëmijë. Por në vend të
kësaj, unë zgjodha të kem fëmijë – edhe ato 3 fëmijë në 5 vjet.

Mund të kisha një
mëngjes të qetë dhe të pi një filxhan kafe rehat deri sa përgatitem.

Në vend të kësaj, unë zgjodha
të kem fëmijë.

Mund të kisha fundjava
ku do flija gjumë deri vonë.

Në vend të kësaj, unë
zgjodha të kem fëmijë.

Mund të kisha më shumë
para në bankë.

Në vend të kësaj, unë
zgjodha të kem fëmijë.

Mund të kisha një
makinë të lezetshme.

Në vend të kësaj, unë
zgjodha të kem fëmijë.

Mund të udhëtoja në
botë dhe të shihja Parisin, Londrën, Pekinin, Stambollin.

Në vend të kësaj, unë
zgjodha të kem fëmijë.

Mund të kisha mbrëmje
romantike me të dashurin tim.

Në vend të kësaj, unë
zgjodha të kem fëmijë.

Mund të kisha flokë të
stiluara në mënyrë të përsosur dhe veshje elegante.

Në vend të kësaj, unë
zgjodha të kem fëmijë.

Mund të kisha një
shtëpi të dizajnuar bukur me mobile luksoze.

Në vend të kësaj, unë
zgjodha të kem fëmijë.

Mund t’i kaloja vitet
e fundit duke u përpjekur për karrierë, duke qëndruar vonë në zyrë pa u
shqetësuar për asgjë, përveç afateve dhe qëllimeve.

Në vend të kësaj, unë
zgjodha të kem fëmijë.

Mund të kisha një
stomak të sheshtë, pa shenja strijesh.

Në vend të kësaj, unë
zgjodha të kem fëmijë.

Unë mund të isha e
lirë të bëja gjithçka që dua, sa herë që dua.

Në vend të kësaj, unë kam fëmijë. / KultPlus.com