Ndezja e flakadanëve në Krushë të Madhe: Krimet vjetërsohen, por nuk falen

Ndezja e flakadanëve në Krushë të Madhe: Krimet vjetërsohen, por nuk falen – Lajmet e funditKryetari i komunës së Rahovecit Smajl Latifi, së bashku me Këshillin e Fshatit Krushë e Madhe kanë ndezuar flakadanët në përkujtim të të zhdukurve nga lufta e fundit.Këtë e ka bërë të ditur përmes një postimi kryetari i Krushës së Madhe, Selami Hoti.

“Me rastin e 21 vjetorit të zhdukjes pa gjurmë të familjarëve tanë edhe një herë në emër të të gjitha familjeve Krushjane i bëjmë thirrje bashkësisë ndërkombëtare që të bëj trysni ndaj institucioneve të Serbisë për të qenë bashkëpunuese në këtë proces, te hap arkivat e ish ushtrisë jugosllave per te ofruar informata mbi fatin dhe vendëndodhjen e familjarëve tanë të zhdukur, është dëshmuar se vetëm presioni si në vitin 1999 e gjunjëzon atë”.

Njoftimi i plotë: