Në majë të Alpeve për një fotografi

Në majë të Alpeve për një fotografi

Në majë të Alpeve për një fotografi Shkëmbinjtë e pjerrët e të mbuluar me borë, era dhe të ftohtit malor nuk është një vend ideal për të bërë foto, por kjo është pikërisht ajo që dëshiron të bëjë fotografi zviceran, Robert Bösch.

Në video do të shihni qindra alpinistë që përballen me kushte të vështira për të bërë një foto të përsosur, shkruan albinfo.

Me një qëllim për të festuar 150-vjetorin e ngjitjes së parë në Matterhorn të Alpeve, një kompani zvicerane ka kërkuar nga Bosch për të bërë një seri të veçantë të fotografive, citon koha.
Alpinistët kanë bartur dritat e kuqe që në agimin e hershëm kanë ndriçuar rrugën që është ngjitur Edward dhe ekipin e tij 150 vjet më parë.

Shikoni videon që të lë pa frymë.