Në OKB flitet për ngritjen e kapaciteteve për zhvillim në Shqipëri

Në OKB flitet për ngritjen e kapaciteteve për zhvillim në Shqipëri – Lajmet e funditNë debatin e hapur që është zhvilluar sot në Këshillin e Sigurimit të Organizatës së Kombeve të Bashkuara, është diskutuar për ngritjen e kapaciteteve në Afrikë dhe në Shqipëri.

Lajmin e ka bërë të ditur “Albania in UN” përmes rrjetit social Twitter, njofton klan kosova.

Aty u bë thirrje për përpjekje serioze dhe të vazhdueshme kombëtare dhe ndërkombëtare në forcimin e kapaciteteve institucionale për zhvillim.