Nick Cave paralajmëron një libër kujtim për periudhën pas vdekjes së djalit të tij

Nick Cave paralajmëron një libër kujtim për periudhën pas vdekjes së djalit të tij

Muzikanti Nick Cave ka njoftuar se do ta publikojë një libër kujtim për periudhën pas vdekjes tragjike të birit të tij.

Djali i Cave-it, Arturi, e kishte humbur jetën në moshën 15 vjeçare pesë vjet më parë, pasi kishte rënë nga një shkëmb.

Libri i titulluar “Besim, shpresë dhe masakër” është krijuar nga intervistat dhënë mikut të tij, gazetarit Sean O’Hagan.

“Kjo është intervista e parë që e kam dhënë pas sa vjetësh. Është mbi 40 orë e gjatë”, ka njoftuar Cave.

O’Hagan thotë që libri përshkon “biseda intime e shpesh befasuese në të cilat Cave flet me sinqeritet për jetën dhe muzikën e tij, për transformimet dramatike të të dyjave të prekura nga tragjedia personale”./KultPlus.com

Getty Images