Nitaj dhe drejtoresha e MCC-së diskutuan rreth punëve të para të grupit punues për sektorin e gazit

Nitaj dhe drejtoresha e MCC-së diskutuan rreth punëve të para të grupit punues për sektorin e gazit

Ministri  në detyrë i Ekonomisë dhe Ambientit (MEA), Muharrem Nitaj ka pritur sot në takim drejtoreshën e Millennium Challenge Corporation (MCC), Sarah Olmstead.

Gjatë takimit u diskutua rreth punëve të para
të Grupit punues për sektorin e gazit në Republikën e Kosovës.

Ministri Nitaj e falënderoi drejtoreshën e
MCC-së për mbështetjet që Shtetet e Bashkuara të Amerikës po i jep Kosovës në
realizimin e projekteve zhvillimore përmes programit të MCC-së.

Zonja Sarah Olmstead premtoi mbështetjen e
SHBA-së në realizimin e projekteve energjetike, duke u mbështetur në
strategjinë e energjisë së Republikës së Kosovës.

Ky ishte takimi i parë pas themelimit të
Grupit punues për sektorin e gazit në Republikën e Kosovës.