Njoftimi / Në cilat zona të Tiranës do ketë ndërprerje të energjisë elektrike ditën e nesërme?

Njoftimi / Në cilat zona të Tiranës do ketë ndërprerje të energjisë elektrike ditën e nesërme?

Një njoftim nga OSHEE Tiranë tregon se ditën e nesërme me datë 23 korrik, në vijim të investimit për rikonstruksionin e kabinave do të stakohet energjia në disa zona në Tiranë.

Më poshtë oraret e stakimit dhe zonat që preken nga kufizimi i energjisë si pasojë e punimeve në kabina

23 korrik

09:00-14:00

Pjesërisht: Fshati Varosh

10:00-16:00

Pjesërisht: rruga “Ramadan Sokoli”

09:00-16:00

Pjesërisht: Rruga “Don Bosko” dhe rruga “Jordan Misja”

SCAN

*Material i përgatitur nga portali SCAN. Ripublikimi mund të bëhet vetëm kundrejt citimit të autorësisë dhe burimit origjinal.