Osmani shkon në Slloveni, merrë pjesë në takimin e procesit Bërdo-Brione

Osmani shkon në Slloveni, merrë pjesë në takimin e procesit Bërdo-Brione


Presidentja Vjosa Osmani ka arritur në Slloveni për të marrë pjesë në takimin e 11-të të procesit Bërdo-Brione.

Ajo, me anë të një cicërime në Twitter, ka theksuar se është e lumtur që është në Slloveni.

“Pres me padurim të diskutoj për masat konkrete në tejkalimin e sfidave aktuale dhe përkushtimin e vendosur të Kosovës për integrimin euroatlantik……