Pëlcet gypi, mbesin pa ujë Hajvalia, Çagllavica, Veterniku dhe disa lagje të tjera në Prishtinë

Pëlcet gypi, mbesin pa ujë Hajvalia, Çagllavica, Veterniku dhe disa lagje të tjera në Prishtinë – Lajmet e funditFshati Hajvali dhe disa lagje të Prishtinës kanë mbetur pa ujë të pijshëm.

KRU “Prishtina” ka njoftuar se para pak çastesh ka pëlcitur gypi i ujit me diametër fi 200 mm në fshatin Hajvali.

“Pa ujë të pijshëm mbesin këto zona: fshati Hajvali, Çagllavica, Veterniku (pjesa kah ‘Gorenje’), lagjja ‘Qëndresa’ dhe lagjja ‘Qershia’. Ekipet e mirëmbajtjes së rrjetit të ujësjellësit janë në vendin e ngjarjes dhe po merren me sanimin e defektit në gyp. Po besojmë në sanim sa më të shpejtë”, thuhet në njoftimin e KRU “Prishtina”.

Kompania ka këshilluar që në momentin kur rikthehet furnizimi me ujë të pijshëm krojet të lihen hapur për pak minuta deri në kthjellim. /Zëri