ad

Për dy ditë, OnePlus merr 300 mijë para-porosi

Lansimi i OnePlus 5 do të zhvillohet më 20 qershor. Një ngjarje është planifikuar në Kinë më 21 qershor dhe në Indi një ditë më pas, por telefoni i paparalajmëruar tashmë …

Për dy ditë, OnePlus merr 300 mijë para-porosi

Ky numër përfshin vetëm regjistrimet në faqen e internetit të shitësit me pakicë kinez. Interesi aktual është shumë më i lartë nëse konsiderojmë se shumica e blerjeve do të kalojnë përmes faqes zyrtare të OnePlus-it.

OnePlus është duke zbuluar pajisjen e re pak nga pak, duke zbuluar tashmë dizajnin e pasmë. Pete Lau tregoi poashtu se si OnePlus 5 do të xhirojë në errësirë.

Ne e dimë se OnePlus 5 do të vijë me kamera të dyfishta. Procesori konfirmohet të jetë Snapdragon 835, por mbetet ende të dëgjojmë më shumë detaje rreth telefonit.