Haxhiu: Thaçi mund ta mandatojë kryeministrin vetëm pas propozimit të partisë fituese

Për Kodin e ri Penal kërkohet opinion i Komisionit të Venedikut – Lajmet e funditMinistrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu e ka ndërmend ta kërkojë opinionin e Komisionit të Venedikut lidhur me gjykimin në mungesë që lejohet me draftin e Kodit të ri Penal.

Enver Hasani është edhe kundër këtij neni meqë sipas tij, vetëm vendimi i prerë gjyqësor mund të kufizojë të drejtat dhe liritë e njerëzve.