Dashnorja dhe mami

Plas sherri! | Barcoleta Shqip

Ishin dy shokë dhe po shihnin një film…
Shoku i thotë shokut mbasi mbaron filmi un e kam parë këtë film..
Dhe aty plas sherri!
Kur u kthyen nga shkolla,shikuan që dikush ishte në shtëpi.
I thot shoku-shokut i ke pi ilaqet?
Ata jetuan të lumtur, që nga ajo ditë kërkohen nga policia…