Prince Caffe Turke me fitues çdo dite, çdo jave dhe çdo muaj

Prince Caffe Turke me fitues çdo dite, çdo jave dhe çdo muaj

Prince Caffe qe dy muaj rradhazi ka aktive lojën shpërblyese në disa pika të marketeve në vendin tonë, pjesëmarës në këtë lojë e kanë mundësinë të jenë të gjithë ata konsumatorë të cilët blejnë produkte të Prince Caffe, dhe kanë futurë kuponin fiskal me të dhënat e tyre në kutinë përkatëse.

Në mesin e shumë shpërblimeve të ofruara si shpërblim kryesor në këtë lojë është Fiat 500 I cili dhurohet çdo muaj, Skuter, TV, para të gatshme, dhe mbi 10.000 shpërblime të tjera.

Kësaj here ne po ju sjellim disa nga fituesit që janë përzgjedhur këtë javë, që janë:

Hazir Avdyli – Fitues i njërit prej skuterave të dhuruar

Afrodita Sefaj – Fituese e njërit prej TV të dhuruar

image.png