Prishtinë – Ky qytetar çdo natë po i rrezikon banorët me vozitjen e tij

Prishtinë – Ky qytetar çdo natë po i rrezikon banorët me vozitjen e tij – Lajmet e funditNjë video është publikuar nga ‘Vrojtuesit e Lagjes-Prishtinë’ e në të cilën shihet një veturë duke bërë ‘Drift’.

Po ashtu në këtë video është treguar që këto veprime nga ky vozitës janë duke u bërë në rrugën C në Prishtinë.

Qytetarët kanë treguar që e njëjta veturë pothuajse çdo natë i bënë veprimet e ngjashme në këtë vend.

Këta banorë janë duke u ndjerë të rrezikuar nga vozitjet e pakujdesshme dhe zhurmat e mëdha që po i shqetësojnë ata në orët e vona të mbrëmjes.