Protestë para komunës së Prishtinës, banorët e disa fshatrave kërkojnë transport publik

Protestë para komunës së Prishtinës, banorët e disa fshatrave kërkojnë transport publik – Lajmet e funditBanorët e Prapashticës dhe disa fshatrave të tjera kanë protestuar para komunës së Prishtinës, duke kërkuar transport publik.

Sipas tyre ndonëse ndodhen shumë afër kryeqytetit këto fshatra nuk kanë transport të rregullt dhe se po u vështirësohet qarkullimi./EO