Qengji me “fytyrë" të njeriut

Qengji me “fytyrë” të njeriut

Qengji me “fytyrë" të njeriut Me sy, hundë dhe mjekër, ky qengj duket sikur ka fytyrën e njeriut.Përpos veshëve si të deleve, qengji që ka lindur në Degestan të Rusisë, i ngjason shumë njeriut, natyrisht që nuk shquhet për bukuri.

Fermeri po priste gjatë tërë javës që të lindte qengji, në mënyrë që ta shiste, por më kot, transmeton Telegrafi.

Më të keqe situatën e bëjnë edhe disa fjalë në fshat, se “ndonjëri nga familjarët ka kryer marrëdhënie seksuale me delen, meqë qengji po ngjason shumë me njeriun”.