Qeveria “Hoti” merr besimin e Kuvendit

Qeveria “Hoti” merr besimin e Kuvendit


Me 61 vota pro qeveria “Hoti” mori besimin për një mandat qeverisës në koalicion me AAK-në, me koalicionin Nisma – AKR dhe me deputetët e partive joshumicë.