QKK arrin marrëveshje me “Tatino Films”

QKK arrin marrëveshje me “Tatino Films”


Në shtandin e Kosovës në Berlinale u nënshkrua marrëveshja e bashkëpunimit në mes të Qendrës Kinemaktografike të Kosovës dhe “Tatino Films” e cila do t’ua mundësojë filmbërësve kosovarë trajnimin, këshillimin dhe mbikëqyrjen nga ana e pesë ekspertëve ndërkombëtarë për projektet e filmave fitues të metrazhit të gjatë të cilat janë në fazën e post-produksionit.

Kjo do të realizohet përmes punëtorisë intensive First Cut Lab Kosovo që fillon……