‘Quo Vadia, Aida’ në 'Sofia International Film Festival', luan edhe Alban Ukaj

‘Quo Vadia, Aida’ në ‘Sofia International Film Festival’, luan edhe Alban Ukaj

Me regji të Jasmila Zbanic, filmi “Quo Vadis, Aida” do të prezantohet në ‘Sofia International Film Festival’, e në të cilin luan edhe aktori shqiptar Alban Ukaj, shkruan KultPlus

Filmi “Quo Vadis, Aida”, është i bazuar në një ngjarje të vërtetë, të një përkthyeseje ndërkombëtare e cila ka shërbyer në atë periudhë në Bosnje dhe Hercegovinë.

Zbanic që është shpërblyer me filmin e saj “Grbavica”, ku edhe në vitin 2006 pat fituar Ariun e Artë në Berlin, duket se sërish ka kthyer vëmendjen e medieve dhe kritikëve të filmit.  

Aktori shqiptar, Alban Ukaj që luan në këtë film ka rolin e përkthyesit Tarik./ KultPlus.com

https://www.actualno.com/cinema/13-vpechatljavashti-regionalni-filma-v-balkanskija-konkurs-na-25-ija-sofija-film-fest-news_1562715.html?fbclid=IwAR0Je3ygmUN86F3wOpeQcOSXaiCXg94nt0XRq3E-1809OlZyzfOTE-0UcQE