Rezarta nën firmën e një stilisteje

Rezarta nën firmën e një stilisteje

Prej kohësh është përfolur për lidhjen e ngushtë të këngëtares Rezarta Shkurta me modelingun, por tani duket se ajo ka vendosur që të impenjohet tërësisht në stilim.

Fotot me reklamën e ateliesë personale të këngëtares janë publikuar tashmë në faqet dhe ndoshta në të ardhmen, do ta shohim Rezartën me veshjet e saj.

Nuk është hera e parë që shohim këtë zigzag në jetën e artistëve, pasi Zajmina ka provuar me sukses këtë fushë.