Rita Ora, tashmë dhe një ikonë mode

Rita Ora, tashmë dhe një ikonë mode

Këngëtarja me orgjinë shqiptare Rita Ora nuk është vetëm një zë i njohur i muzikës moderne në Londër dhe SHBA, por tashmë edhe një ikonë mode. Imazhi i saj është zgjedhur për kopertinën e revistës “Complex Magazine”.

Fotot që po publikojmë do të jenë në numrin e revistës për periudhën gusht-shtator. “Complex Magazine” është një prje revistave më të njohura në Londër dhe numrin rreth 500 mijë lexues.

Cilësohet si një revistë meshkujsh, por shesh herë kopertinat e saj u lë vendin femrave më të suksesshme në fusha të ndryshme të artit. Përzgjedhja që ajo u bënë personazheve nuk është e rastësishme.

Në të kanë dalë artistët; Kanye West, Seth Rogen, Pharrell, Kobe Bryant, James Franc, Jessica Alba, M.I.A., Cassie, Rosario Dawson, Olivia Munn, Gwen Stefani, Mila Kunis dhe së fundmi në kopertinën e saj do të jetë dhe këngëtarja shqiptare Rita Ora.