Rohde: Gjermania e dëshiron Kosovën në BE

Rohde: Gjermania e dëshiron Kosovën në BE – Lajmet e fundit

Foto: Laura Hasani


Ambasadori i Gjermanisë në Kosovë Jorn Rohde përmes një postimi në Twitter ka bërë të ditur se konferenca e datës 3 nëntor që do të mbahet në Berlin, do të jetës pjesë e Procesit të Berlinit.

Sipas tij, kjo konferencë do të jetë një mundësi për zhvillim që nuk duhet ta humbasim, raporton Zeri.info.

“Gjermania e dëshiron KOS/WEB6 në BE dhe mbështetet në KOS/SRB që të kontribuojnë në proces në mënyrë konstruktive”, ka shkruar në Twitter ambasadori Rohde.