Rreziku i mashtrimit me kriptovalutat |

Rreziku i mashtrimit me kriptovalutat |

Kur flitet për një valutë dhe një infrastrukturë që është e gjitha virtuale, një nga çështjet më të rëndësishme është siguria e informacionit. A janë të sigurta kriptovalutat vetë dhe transaksionet e lidhura me to? Besmir Semanaj, ekspert i sigurisë së informacionit, thotë se blockchain është bazë të dhënash e sigurt, por rreziqet ekzistojnë në hallkat e tregtimit dhe ruajtjes së kriptomonedhave.