Sa do të rriten pensionet në muajin prill? Ministrja Denaj informon për vendimin

Sa do të rriten pensionet në muajin prill? Ministrja Denaj informon për vendimin

Pas pak ditësh qeveria do të miratojë vendimin  për indeksimin e pensioneve.  Kjo u njoftua nga ministrja e Financave dhe Ekonomisë Anila Denaj në emisionin “Argument” të gazetarit Enio Civici.

Për këtë rritje pensionesh fondi i vënë në dispozicion është 2.5 miliardë lekë. Ndërkohë, sikurse deklaroi Denaj. indeksimi do të jetë në nivelin 2.4 %.

SCAN

*Material i përgatitur nga portali SCAN. Ripublikimi mund të bëhet vetëm kundrejt citimit të autorësisë dhe burimit origjinal.