“Së bashku drejt së ardhmes”, Bideni mesazh shqiptarëve në 100-vjetorin e marrëdhënieve Shqipëri - SHBA

“Së bashku drejt së ardhmes”, Bideni mesazh shqiptarëve në 100-vjetorin e marrëdhënieve Shqipëri – SHBA – Lajmet e funditPresidenti i SHBA-së Bideni përcolli vetë urimet më të mira me rastin e 100-vjetorit të vendosjes së marrëdhënieve diplomatike Shqipëria – SHBA.

“Dua të falenderoj Shqipërinë për mikpritjen e afganëve. SHBA-ja do të jetë së bashku me ju drejt së ardhmes. Do të ecim së bashku për të luftuar korrupsionin forcuar sundimin e ligjit dhe së bashku do të japim një të ardhme më të mirë për vendin”.