1.2 milion euro në muaj do t’i fitojë Telekomi me kthimin e numrave të Z-Mobilet

Shkarkohen edhe dy drejtorë të Telekomit, njëri ishte i LDK-së

Bordi i Përkohshëm i Drejtorëve i Telekomit ka shkarkuar edhe dy drejtorë.

Njëri nga ta është Teki Shala.

Shala ishte emëruar më 6 mars nga Qeveria e Kosovës si drejtor i Bordit të Përkohshëm të Telekomit të Kosovës.

Ai ka qenë drejtor për Buxhet dhe Financa në Komunën e Gjakovës nga radhët e LDK-së.

Ndërsa, e shkarkuara e dytë nga pozita e drejtores, e cila ishte emëruar në bordin e përkohshëm është Luljeta Elezi, raporton Infokusi.