“Shpirtërisht, kam qenë gjithë jetën vetëm”

“Shpirtërisht, kam qenë gjithë jetën vetëm”

Anna Maria Magnani ishte një aktore italiane e skenës dhe filmit. E vlerësuar gjerësisht si një nga aktoret më të mëdha të kinemasë italiane dhe asaj botërore, ajo ishte e njohur për aktrimin e saj shpërthyes dhe portretizimet e personazheve në jetën reale.

KultPlus më poshtë ju sjell një nga thëniet e saj të famshme.

“Ndihem mirë kur rri vetëm në shtëpinë time për ditë të tëra: nuk mërzitem kurrë, kur jam vetëm.

Edhe kur s’jam vetëm fizikisht, jam shpirtërisht.

E kam të lehtë të jem vetëm edhe në mes të turmës.

Fundja, shpirtërisht, kam qenë gjithë jetën vetëm.”/ KultPlus.com